Online-lajitreenit käyntiin tällä viikolla!

6.4.2021

Hei!

Ilouutisia - seurakyselyn, saamamme muun palautteen sekä aiemman onnistuneen treenikokeilun vuoksi olemme päättäneet käynnistää online-lajitreenit seurassa!

Seuraavassa lisätietoa treeneistä ja liittymisohjeet.

Tervetuloa mukaan ja keväistä viikkoa kaikille!

Ystävällisin terveisin,
Johtokunta


Harjoituksien sisältö

Alempien vöiden treenit ovat suunnattu valko-vihreävöisille iästä riippumatta.
Ylempien vöiden treenit ovat suunnattu sinisestä ylöspäin oleville vyöarvoille iästä riippumatta.

Teemat treeneissä vaihtelevat viikottain normaalien salitreenien mukaisesti. Kaikki harjoitukset sisältävät yleisesti kuntoilua lajinomaisesti, liikkuvuutta ja tasapainoa kehittäviä harjoitteita sekä jonkun lajin osa-alueen tekniikkaharjoittelua. Tekniikkaharjoittelu voi olla esimerkiksi ottelutekniikkaa ja potkuja, perustekniikkaa ja poomsea, tai kamppailuteemalla potkuja ja askelotteluita.
 

Harjoitusten ajankohdat ja liittymistiedot

Harjoituksiin liittyminen

Online-lajitreenit järjestetään Google Meetissä edellä olevissa osoitteissa ja mukaan pääset klikkaamalla linkkiä. Myös mattimyöhäiset pääsevät mukaan kesken treenin linkin avulla. Linkkiä klikattuasi paina nappulaa “Pyydä liittyä mukaan” tai “Liity mukaan” niin pääset treeniin sisälle.
 

Varusteet ja valmistautuminen

Treeniin kannattaa tulla mukaan 5-10min etukäteen äänen ja kuvan testausta varten. Oma kamera kannattaa myös hyvissä ajoin myös säätää kuntoon ja laittaa päälle, mikäli haluaa saada palautetta harjoituksesta ohjaajilta. Halutessaan mukaan saa osallistua myös ilman omaa videokuvaa.

Liittymisen jälkeen mikrofoni tulee mykistää. Mikrofonin voi aina avata, mikäli tulee jotain kysyttävää harjoituksen aikana tai jos jokin mietityttää.

Treeniin kannattaa rohkeasti laittaa oma dobok eli taekwondoasuja vyö päälle. 

Harjoituksia varten voi ottaa vesipullon, pienen pyyhkeen ja jumppamaton lähelle jos sellainen löytyy. Tilaa on ympärilleen hyvä varata noin 2m x 3m. Ja jos tila ei riitä, niin treeniä voi aina soveltaa ja ohjaajalta kysyä ohjeita.