Leireille ilmoittautuminen

7.1.2020

KÄYTÄNNÖN OHJEITA LEIREILLE ILMOITTAUTUMISESTA

Kaikille leireille, joissa osallistumismaksujen laskutus tapahtuu seuran kautta, ilmoittaudutaan seurastamme vain ja ainoastaan kootusti seuran kautta (sähköinen ilmoittautumislomake seuran nettisivuilla).

Näissä tapauksissa seuramme jäsenet eivät voi ilmoittautua yksitellen suoraan ao. leirille.

Kun ilmoittaudut leirille, osallistumismaksu on maksettava seuran tilille FI81 1312 3000 0825 73. Maksun viestikenttään tiedoksi osallistujan nimi ja tapahtuma. Täytä viestikentän tietojen lisäksi viitenumerokenttään aina myös viite 91006 (viite pakollinen).

Seura ilmoittaa osallistujat keskitetysti Liitolle ja vahvistaa samalla osallistujien maksut maksetuiksi, jolloin osallistuminen leirille on mahdollista (ilmoittautumista ei voida vahvistaa eteenpäin ennen kuin osallistumismaksu on maksettu).

HUOM. Liiton tapahtumissa on lisenssin oltava voimassa (kerro tällöin ilmoittautumisen yhteydessä yhteystietojesi, ikäsi ja vyöarvosi lisäksi myös lisenssi/sportti-id nrosi).

Liiton tapahtumia kannattaa seurata Suomen Taekwondoliiton sivuilta www.suomentaekwondoliitto.fi mm. Tapahtumakalenteri-välilehdelta

Lisätietoja juha.vehmas@taekwondovihti.fi