Itsepuolustuksen alkeet 28.5.2022

-- TAPAHTUMA PERUTTU VÄHÄISEN OSALLISTUJAMÄÄRÄN VUOKSI! --

ITSEPUOLUSTUKSEN ALKEET

Aika: la 28.5.2022 klo 13-16

Paikka: Seuran oma sali: Aura Light Areena, Juurakkotie 6, Nummela

Tuntuuko olosi joskus turvattomalta? Oletko kokenut uhkaa tai joutunut ikäviin tilanteisiin, joissa fyysistä koskemattomuuttasi on loukattu? Haluaisitko pystyä toimimaan tällaisissa tilanteissa niiden edellyttämällä tavalla? 
 


 

Tule mukaan oppimaan itsepuolustuksen alkeet turvallisesti kokeneiden opettajien johdolla!

Itsepuolustuksen alkeissa käydään läpi itsepuolustustilanteisiin valmistautumista, vaaratilanteiden lukemista, väistöjä ja torjuntoja, irtautumisia hallintaotteista ja itsepuolustusta erilaisissa tilanteissa. Tapahtuma soveltuu kaikille yli 15-vuotiaille, jotka ovat kiinnostuneet parantamaan itsepuolustustaitojaan ja itsevarmuuttaan uhkaavissa tilanteissa. Ohjaajina ovat seuran kokeneet opettajat Kari Sirviö (6.dan musta vyö) ja Juha Vehmas (5.dan). 

Lisätietoja lajista löytyy sivuiltamme kohdasta https://www.taekwondovihti.fi/taekwondo/. Tapahtuman jälkeen on mahdollista jatkaa taekwondon harrastamista ja harjoittelua seurassamme syksyllä 2022 alkavalla seuraavalla alkeiskurssilla.


Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevalla lomakkeella. Tapahtuma täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, max 30 osallistujaa. Ilmoittautuminen on sitova ja maksutiedot lähetään ilmoittautumisten perusteella.

Vakuutus: Osallistujat vakuuttavat itse itsensä tarvittaessa.

Varustus: Sisäliikuntaan sopivat vaatteet, pyyhe ja juomapullo. 

Maksu: Tapahtuman hinta on 10€ (kaveri mukaan ilmaiseksi). Maksu seuran tilille. Maksutiedot lähetetään ilmoittautumisten perusteella.