Kesäleiri, syksy 2022

KESÄLEIRI 2022

Aika: 1.-5.8.2022, joka päivä 9.00-15.00

Paikka: Seuran oma sali: Aura Light Areena, Juurakkotie 6, Nummela

 

Tule mukaan liikunnalliselle taekwondon kesäleirille!

Kesäleiri on viiden päivän mittainen päiväleiri. Leiri on suunnattu 8-14 vuotiaille, jotka eivät harrasta taekwondoa. Leirillä liikutaan ja leikitään monipuolisesti, ohjaajina ovat seuran ohjaajat ja pääohjaajana lasten ja nuorten liikunnan ammattilainen. 

Leiriin sisältyy taekwondon alkeiskurssi, muun toiminnan ohella. Lisätietoja lajista löytyy sivuiltamme kohdasta https://www.taekwondovihti.fi/taekwondo/. Leirin jälkeen on mahdollista halutessaan jatkaa taekwondon harrastamista ja harjoittelua seurassamme normaalisti (mikäli vyökoe on suoritettu, kts. alla).

 

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevalla lomakkeella. Leiri täytetään ilmottautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova, ja maksutiedot lähetään ilmottautumisten perusteella.

Vakuutus: Kaikki leirille osallistuvat vakuutetaan Pohjola Vakuutus Oy:n tapaturmavakuutuksella leirin ajaksi.

Sisältö: Leirillä liikutaan ja leikitään monipuolisesti, jonka lisäksi harjoitellaan myös taekwondon alkeita. Aiempaa lajitaustaa ei tarvitse olla, sisältö on suunniteltu nimenomaan niille, joilla kokemusta taekwondosta ei ole. Muun liikunnan ja leikin ohella leirillä suoritetaan taekwondon alkeiskurssi.

Taekwondon alkeiskurssi: Leirillä suoritetaan muun toiminnan ohessa taekwondon alkeiskurssi. Taekwondoharjoituksia on kahdesti päivässä, aamu- sekä iltapäivällä. Leirin jälkeen järjestetään erikseen vyökoe, jossa alkeiskurssin suorittaneet voivat suorittaa keltaisen vyön (8.kup). Vyökoemaksu on 40e, sisältäen taekwondopassin sekä keltaisen vyön. Leirille voi osallistua, vaikka ei haluaisikaan suorittaa vyökoetta.

Suoritettuaan keltaisen vyön harrastajasta tulee seuran jäsen, ja hän voi jatkaa harrastamista seurassa normaalisti.

Ruokailu: Leiriin sisältyy lounas, joka tuodaan ravintolasta Aura Light Areenalle päivittäin, sisältäen lämpimän ruuan, salaatin, juomat sekä jälkiruuan. Lisäksi iltapäivällä tarjoillaan välipala.

Varustus: Sisä- ja ulkoliikuntaan sopivat vaatteet, vaihtovaatteet esim. hikoilun varalle, pyyhe ja juomapullo. Huom! Leirillä ei käytetä taekwondo-pukua. Mikäli harrastamista jatkaa leirin jälkeen, harjoittelussa käytetään taekwondopukua.

Leirimaksu: Leirin hinta on 120€. Maksu seuran tilille. Maksutiedot lähetetään ilmoittautumisten perusteella.

Lisätietoja: Ville Montonen (leirin pääohjaaja) 044-3381623. ville.montonen@taekwondovihti.fi

Ilmoittaudun kesäleirille

Ilmoittautumislomake on sitova.

 

Lisätietoja ilmoittautumisesta ja leiristä: Ville Montonen 044-3381623

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.