Kuntotaekwondo

Isoille lihaksille kyytiä...
... kuitenkaan unohtamatta yläkroppaa.

Kuntotaekwondo – jalan ja käden tietä parempaan Kwondikseen

Kuntotaekwondo on uusi kaikille aikuisille suunnattu kunto- ja terveysliikuntamuoto, johon osallistuminen ei edellytä aiempaa taekwondo-taustaa.

Mikäli hartiasi ovat jumissa, haluat parantaa kuntoasi ja kiinteytyä tai muuten vaan etsit uutta harrastusta, Kuntotaekwondo soveltuu juuri sinulle – samalla pääset kurkistamaan kamppailutaidon maailmaan!

Kuntotaekwondoa harjoitellaan ryhmäliikuntamuodossa Vihdin Taekwondoseuran valmentajien johdolla. Harjoitusliikkeinä toimivat kehonhallintaa, ryhtiä, koordinaatiota ja liikkuvuutta kehittävät taekwondo-tekniikat.

Liikkeet soveltuvat yhtä hyvin sekä vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille – sopivan haastava taso löytyy varmasti jokaiselle.

 

Kuntotaekwondossa ei ole alkeiskurssia, mukaan voi tulla milloin tahansa!

Kuntotaekwondo-harjoitukset järjestetään taekwondo-tatamilla Auralight Areena osoitteessa Juurakkotie 6, Nummela. Tervetuloa!

Katso harjoitusajat-osiosta tarkemmat tiedot kuntotaekwondon vuoroista.

Harjoitusmaksu 35€/kymppi-kortti tai 4€/kerta (seuran jäsenmaksun maksaneille ilmainen).

Lisätietoja Vihdin Taekwondoseuran harjoitusmaksuista löydät täältä.

 

Käytännön ohjeita osallistujille

Harjoitteluasuksi sopii normaali sisäliikunta-asu, kuten verkkarit tai shortsit ja t-paita sekä juomapullo.

Harjoittelemme tatamilla paljain jaloin, joten jalat tulee huuhdella pukuhuoneen suihkutiloissa ennen harjoituksia. Kuivauspyyhkeen ja sandaalien ottaminen mukaan pukuhuoneesta harjoitustilaan siirtymistä varten on suositeltavaa.

Ilmoittaudu valmentajalle tunnille saapuessasi.

 

Lisätiedustelut tästä linkistä.