Kuntotaekwondo

Isoille lihaksille kyytiä...
... yläkroppaa kuitenkaan unohtamatta.

Kuntotaekwondo – jalan ja käden tietä kuntoilun merkeissä

Kuntotaekwondo on kaikille aikuisille ja yli 16v nuorille suunnattu kunto- ja terveysliikuntamuoto, johon osallistuminen ei edellytä aiempaa taekwondotaustaa.

Mikäli hartiasi ovat jumissa, haluat parantaa kuntoasi ja kiinteytyä tai muuten vaan etsit uutta harrastusta, Kuntotaekwondo soveltuu juuri sinulle – samalla pääset kurkistamaan kamppailutaitojen maailmaan!

Kuntotaekwondoa harjoitellaan ryhmäliikuntamuodossa Taekwondo Vihdin valmentajien johdolla. Harjoitusliikkeinä toimivat kehonhallintaa, ryhtiä, kuntoa, koordinaatiota ja liikkuvuutta kehittävät taekwondotekniikat.

Liikkeet soveltuvat yhtä hyvin sekä vasta-alkajille että kokeneemmillekin kuntoilijoille – sopivan haastava taso löytyy varmasti jokaiselle.

 

Kuntotaekwondossa ei ole alkeiskurssia, mukaan voit tulla milloin tahansa!

Kuntotaekwondo-harjoitukset järjestetään taekwondo-tatamilla Auralight Areena osoitteessa Juurakkotie 6, Nummela. Tervetuloa!

Katso harjoitusajat-osiosta tarkemmat tiedot kuntotaekwondon vuoroista.

 

Harjoitusmaksu 35€/kymppi-kortti tai 4€/kerta (seuran jäsenmaksun maksaneille ilmainen). Maksu joko käteisellä (tasaraha) tai kortilla paikan päällä.

Lisätietoja Taekwondo Vihdin harjoitusmaksuista löydät täältä.

 

Käytännön ohjeita osallistujille

Harjoitteluasuksi sopii normaali sisäliikunta-asu, kuten verkkarit tai shortsit ja t-paita sekä juomapullo.

Harjoittelemme tatamilla paljain jaloin, joten jalat tulee huuhdella pukuhuoneen suihkutiloissa ennen harjoituksia. Kuivauspyyhkeen ja sandaalien ottaminen mukaan pukuhuoneesta harjoitustilaan siirtymistä varten on suositeltavaa.

Ilmoittaudu valmentajalle tunnille saapuessasi.

Lisätiedustelut osoitteesta info@taekwondovihti.fi