Aiemmat treenirajoitukset jatkuvat 30.4. saakka

27.3.2021

Perusturvakuntayhtymä Karviainen on eilisessä tiedotteessaan jatkanut aiempien suositustensa voimassaoloaikaa 30.4.2021 saakka. Suositusten mukaan sisätiloissa voidaan järjestää ohjattuja harjoituksia vain vuonna 2008 ja sen jälkeen syntyneille lapsille. 

Ensi viikolla eli maanantaista 29.3.2021 alkaen siis ohjatut harjoitukset järjestetään edelleen tiistaisin klo 18:00-19:00 ja torstaisin klo 18:30-19:30 ainoastaan vuonna 2008 ja sen jälkeen syntyneille lapsille vyöarvosta riippumatta. 

Tätä vanhempien lasten, nuorten ja aikuisten lähiharjoitukset ovat edelleen tauolla kunnes toisin ohjeistetaan. Kaikki ovat edelleen lämpimästi tervetulleita perjantaisin etänä järjestettävään kuntotaekwondoon vyöarvosta ja lajitaustasta riippumatta.

Toivotamme myös kaikki seuran jäsenet vyöarvosta ja iästä riippumatta tervetulleeksi espoolais-helsinkiläisseura Wondon järjestämiin online-taekwondotreeneihin huomenna sunnuntaina 28.3. klo 16-17 (lisätietoja nettisivujen uutisessa ja aiemmassa seuratiedotteessa). Johtokunta päättää ensi viikon aikana lajipainotteisten etätreenien jatkosta.

Turvallisen lasten lähiharjoittelun mahdollistamiseksi noudatamme edelleen seuraavia ohjeita:

  • saavu harjoituksiin juuri niiden alkaessa ja mieluusti valmiiksi treeniasuun pukeutuneena
  • käytä maskia hallin yleisissä tiloissa liikkuessasi 
  • pidä harjoituksissa huolta turvaväleistä (2 metriä)
  • muista jalkojen peseminen ennen harjoituksia sekä hyvä käsihygienia
  • poistu hallista ripeästi harjoitusten jälkeen
  • noudata muita mahdollisia ohjeita, joita harjoitusten ohjaaja antaa.

Ystävällisin terveisin,
Johtokunta