Alkeisryhmä

Tulostettava alkeiskurssimainos

ak22.png (3.9 MB)
Alkeiskurssimainos

Kevään 2022 alkeisryhmä käyntiin ke 26.1.2022 klo 17:45-18:45 nuorten harjoituksilla! Aikuiset mukaan ke 2.2. Tervetuloa!

Päivitetty 1.2.2022

Kevään alkeisryhmä starttasi nuorten osalta kahden harjoituskerran verran ennen aikuisia. Syynä koronarajoitusten muuttuminen. Alkeiskurssille otetaan edelleen harjoittelijoita. Voit lähteä mukaan, jos haluat kehittää itsepuolustustaitojasi, lisätä kuntoa ja liikkuvuutta, parantaa keskittymiskykyä, sosiaalisia taitoja, itsevarmuutta tai toisten huomioimista.

AVI:n ja Karviaisen rajoitusten johdosta aloitimme kevään alkeisryhmän 2003 syntyneiden ja sitä nuorempien osalta. Alkeisryhmä aloitti keskiviikkona 26.1. klo 17.45. Aikuisten osalta alkeiskurssin aloituspäiväksin tuli keskiviikko 2.2. klo 17.45.

Tämänhetkisten rajoitusyen mukaan ylimääräisiä henkilöitä ei voi harjoitustilassa olla, joten vanhemmat eivät voi tulla katsomaan harjoituksia. Tämän johdosta järjestämme Aura Light Areenan ulko-ovelle henkilökuntaa ottamaan alkeiskurssilaiset vastaan ja vastaamaan vanhempien sekä nuorten mahdollisiin kysymyksiin sekä ennen harjoituksia että harjoitusten jälkeen.

Muistutamme myös seuraavista tärkeistä seikoista:

- Älä tule kipeänä tai nuhaisena/flunssaisena harjoituksiin. Järjestämme tarvittaessa ylimääräisiä harjoituksia, mikäli poissaoloja on tämän johdosta enemmänkin.

- Aura Light Areenalla on jäähalliyhtiön määräyksestä maskipakko. Maskia tulee käyttää yleisissä tiloissa, tämä koskee myös siirtymistä taekwondon saliin. Itse harjoituksissa maskeja ei käytetä.

- Mikäli mahdollista, pue harjoitusvaatteet jo kotona jotta voit tulla suoraan saliin. Salilla on saatavilla käsidesiä, joilla puhdistetaan kädet sekä ennen harjoituksia että niiden jälkeen.

- Suosittelemme käsien pesua käsidesin lisäksi salille tullessa. Käsienpesupaikat löytyvät tuloaulasta, pukuhuonekäytävästä sekä pukuhuoneista.

 

Paikka: Aura Light Areena, Juurakkotie 6, 03100 Nummela

Haluatko kehittää itsepuolustustaitojasi, lisätä kuntoa ja liikkuvuutta, parantaa keskittymiskykyä, sosiaalisia taitoja, itsevarmuutta tai toisten huomioimista?

Etsitkö lajia jota voit harrastaa omaan tahtiin hyvässä porukassa?

Haetko koko perheelle sopivaa ja edullista yhteistä harrastusta?

Taekwondo on monipuolinen liikuntaharrastus vaikka koko perheelle: lapsille ponnahduslauta liikunnallisuuteen, aikuisille keino päästä irti arjesta, kiinteytyä tai vaikka päästä eroon niskakivuista liikunnan avulla. Lajista on tullut monille pitkäaikainen harrastus monipuolisen, koko kehon kattavan, liikunnan kautta. Samalla mm. kärsivällisyys, itsekuri ja liikkuvuus kehittyvät.

Taekwondon alkeiskurssi on turvallinen tapa tutustua lajiin: saat hyvän käsityksen lajin perustekniikasta sekä monipuolisista harjoitusmetodeista. Tunnit sisältävät taekwondon perustekniikoiden ja itsepuolustuksen lisäksi myös kunnon kohotusta ja lihashuoltoa. Huomioimme harrastajien iän sekä taitotason siten että ne tukevat liikunnallisten ja taekwondotaitojen kehittymistä. Alkeiskurssi soveltuu 7-65+ -vuotiaille. Aikuiset ja lapset harjoittelevat samaan aikaan.

Alkeiskurssi päättyy keltaisen vyön kokeeseen, jonka jälkeen voit jatkaa lajin harjoittelua Keltaiset-Vihreät -ryhmässä. Myös teema-, ottelu-, liikesarja- ja junioriharjoitukset ovat mahdollisia keltaisen vyön suorittamisen jälkeen.

Alkeiskurssin hinta on 100€. Edulliseen jäsenmaksuun sisältyy kaikki seuran harjoitukset alkeiskurssin jälkeen, kesään asti. Meillä on myös käytössä perhehinnat.

Lisätietoa taekwondosta täältä.

Ilmoittautuminen paikan päällä tai sähköisellä ILMOITTAUTUMISLOMAKKEELLA.

Alkeisryhmän harjoitusajat (kaikki yli 7-vuotiaat) 

Ma klo 17:45 - 18:45 Aura Light Areena
Ke klo 17:45 - 18:45 Aura Light Areena

Lisätietoja alkeiskurssista Ville Montonen p. 044 3381 623 tai alkeiskurssi@taekwondovihti.fi 

Katso myös sivu Käytännön ohjeita!

PDF-tiedostoIlmoittautumislomake.pdf (18 kB)
Suosittelemme käyttämään sähköistä ilmoittautumista, mutta tässä myös tulostettava paperiversio

Voit maksaa alkeiskurssimaksusi myös työnantajan liikuntaseteleillä/verkkomaksulla. Maksuvälineinä käyvät:​ 
– Smartum Liikuntaseteli sekä  Liikunta- ja Kulttuuriseteli & Saldo
– Edenred Ticket Mind&Body ja Duo, Virikesetelit
– Tyky online ja -setelit

HUOM! Paperiset setelit tulee toimittaa rahastonhoitajalle! Muista AINA ilmoittaa setelin käytöstä (myös verkkomaksusta) meilitse osoitteeseen: laskut@taekwondovihti.fi