Alkeisryhmä

Tulostettava alkeiskurssimainos

PDF-tiedostoAlkeiskurssi_k2024.pdf (24.0 MB)

Seuraava alkeiskurssi alkaa 15.1.2024. Tervetuloa!

Päivitetty 24.11.2023

Suosittu taekwondon alkeiskurssi käynnistyy jälleen! Voit lähteä mukaan, jos haluat kehittää itsepuolustustaitojasi, lisätä kuntoa ja liikkuvuutta, parantaa keskittymiskykyä, sosiaalisia taitoja, itsevarmuutta tai toisten huomioimista.

Paikka: Aura Light Areena, Juurakkotie 6, 03100 Nummela

Haluatko kehittää itsepuolustustaitojasi, lisätä kuntoa ja liikkuvuutta, parantaa keskittymiskykyä, sosiaalisia taitoja, itsevarmuutta tai toisten huomioimista?

Etsitkö lajia jota voit harrastaa omaan tahtiin hyvässä porukassa?

Haetko koko perheelle sopivaa ja edullista yhteistä harrastusta?

Taekwondo on monipuolinen liikuntaharrastus vaikka koko perheelle: lapsille ponnahduslauta liikunnallisuuteen, aikuisille keino päästä irti arjesta, kiinteytyä tai vaikka päästä eroon niskakivuista liikunnan avulla. Lajista on tullut monille pitkäaikainen harrastus monipuolisen, koko kehon kattavan, liikunnan kautta. Samalla mm. kärsivällisyys, itsekuri ja liikkuvuus kehittyvät.

Taekwondon alkeiskurssi on turvallinen tapa tutustua lajiin: saat hyvän käsityksen lajin perustekniikasta sekä monipuolisista harjoitusmetodeista. Tunnit sisältävät taekwondon perustekniikoiden ja itsepuolustusharjoitteiden lisäksi myös kunnon kohotusta ja lihashuoltoa. Huomioimme harrastajien iän sekä taitotason siten että ne tukevat liikunnallisten ja taekwondotaitojen kehittymistä. Alkeiskurssi soveltuu 7-65+ -vuotiaille. Aikuiset ja lapset harjoittelevat samaan aikaan.

Alkeiskurssi päättyy keltaisen vyön kokeeseen, jonka jälkeen voit jatkaa lajin harjoittelua keltaisten vöiden ryhmässä. Myös teema-, ottelu-, liikesarja- ja junioriharjoitukset ovat mahdollisia keltaisen vyön suorittamisen jälkeen.

Alkeiskurssin hinta on 100€. Edulliseen maksuun sisältyvät kaikki seuran harjoitukset seuraavan harjoittelukauden alkuun asti. HUOM! Käytössämme on myös huokeammat perhehinnat.

Lisätietoa taekwondosta täältä.

Ilmoittautuminen paikan päällä tai sähköisellä ILMOITTAUTUMISLOMAKKEELLA.

Alkeisryhmän harjoitusajat (15.1.-2.6.2024):

maanantai 19:15-20:15
keskiviikko 19:15-20:15

Lisätietoja alkeiskurssista Riikka Itäranta p. 040 558 8908 tai alkeiskurssi@taekwondovihti.fi 

Katso myös sivu Käytännön ohjeita!

PDF-tiedostoIlmoittautumislomake.pdf (18 kB)
Suosittelemme käyttämään sähköistä ilmoittautumista, mutta tässä myös tulostettava paperiversio

Voit maksaa alkeiskurssimaksusi myös työnantajan liikuntaseteleillä/verkkomaksulla. Maksuvälineinä käyvät:​ 
– Smartum Liikuntaseteli sekä  Liikunta- ja Kulttuuriseteli & Saldo
– Edenred Ticket Mind&Body ja Duo, Virikesetelit
– Tyky online ja -setelit

HUOM! Paperiset setelit tulee toimittaa rahastonhoitajalle! Muista AINA ilmoittaa setelin käytöstä (myös verkkomaksusta) meilitse osoitteeseen: laskut@taekwondovihti.fi