Alkeisryhmä

Syksyn 2021 alkeisryhmä käyntiin ma 16.8.2021 klo 17:45-18:45. -> Alkeiskurssi on täynnä! Uusi kurssi alkaa tammikuussa 2022! Tervetuloa mukaan silloin!

Paikka: Aura Light Areena, Juurakkotie 6, 03100 Nummela

Haluatko kehittää itsepuolustustaitojasi, lisätä kuntoa ja liikkuvuutta, parantaa keskittymiskykyä, sosiaalisia taitoja, itsevarmuutta tai toisten huomioimista?

Etsitkö lajia jota voit harrastaa omaan tahtiin hyvässä porukassa?

Haetko koko perheelle sopivaa ja edullista yhteistä harrastusta?

Taekwondo on monipuolinen liikuntaharrastus vaikka koko perheelle: lapsille ponnahduslauta liikunnallisuuteen, aikuisille keino päästä irti arjesta, kiinteytyä tai vaikka päästä eroon niskakivuista liikunnan avulla. Lajista on tullut monille pitkäaikainen harrastus monipuolisen, koko kehon kattavan, liikunnan kautta. Samalla mm. kärsivällisyys, itsekuri ja liikkuvuus kehittyvät.

Taekwondon alkeiskurssi on turvallinen tapa tutustua lajiin: saat hyvän käsityksen lajin perustekniikasta sekä monipuolisista harjoitusmetodeista. Tunnit sisältävät taekwondon perustekniikoiden ja itsepuolustuksen lisäksi myös kunnon kohotusta ja lihashuoltoa. Huomioimme harrastajien iän sekä taitotason siten että ne tukevat liikunnallisten ja taekwondotaitojen kehittymistä. Alkeiskurssi soveltuu 7-65+ -vuotiaille. Aikuiset ja lapset harjoittelevat samaan aikaan.

Alkeiskurssi päättyy keltaisen vyön kokeeseen, jonka jälkeen voit jatkaa lajin harjoittelua Keltaiset-Vihreät -ryhmässä. Myös teema-, ottelu-, liikesarja- ja junioriharjoitukset ovat mahdollisia keltaisen vyön suorittamisen jälkeen. Edulliseen jäsenmaksuun sisältyy kaikki seuran harjoitukset. Meillä on myös käytössä perhehinnat.

Lisätietoa taekwondosta täältä.

Ilmoittautuminen paikan päällä tai sähköisellä ILMOITTAUTUMISLOMAKKEELLA.

Alkeisryhmän harjoitusajat (kaikki yli 7-vuotiaat) 

Ma klo 17:45 - 18:45 Aura Light Areena
Ke klo 17:45 - 18:45 Aura Light Areena

Lisätietoja alkeiskurssista Riikka Itäranta p. 0405588908 tai alkeiskurssi@taekwondovihti.fi 

Katso myös sivu Käytännön ohjeita!

PDF-tiedostoIlmoittautumislomake.pdf (18 kB)
Suosittelemme käyttämään sähköistä ilmoittautumista, mutta tässä myös tulostettava paperiversio

Voit maksaa alkeiskurssimaksusi myös työnantajan liikuntaseteleillä/verkkomaksulla. Maksuvälineinä käyvät:​ 
– Smartum Liikuntaseteli sekä  Liikunta- ja Kulttuuriseteli & Saldo
– Edenred Ticket Mind&Body ja Duo, Virikesetelit
– Tyky online ja -setelit

HUOM! Paperiset setelit tulee toimittaa rahastonhoitajalle! Muista AINA ilmoittaa setelin käytöstä (myös verkkomaksusta) meilitse osoitteeseen: laskut@taekwondovihti.fi