Olemme siirtyneet syyskauteen - seurakirje ilmestynyt

9.8.2022

Seurakirjeessä on tietoja mm. seuran jäsenen mahdollisuudesta saada vinkkipalkkio uuden jäsenen värväämisestä alkeiskurssille, seuran some-ryhmistä ja -tileistä, jäsentietojen päivityksestä sekä kausimaksuista.

Olemme tällä viikolla siirtyneet harjoittelussa syysaikatauluun. Tarkista sinua koskevat treenivuorot näiltä seuran nettisivuilta, joita juuri luet.  https://www.taekwondovihti.fi/.

Harjoitusaikasivun alareunassa olevan kalenterin oikean alanurkan +Google -linkkiä painamalla voit lisätä tulevat treenit myös näppärästi omaan puhelimeesi.

Kuukausittaiset teemavuorot lähtevät käyntiin syyskuusta alkaen, jolloin niistä ensimmäisessä pääsemme tutustumaan M-Circuitiin eli Mobility Circuit -liikkuvuusvalmennukseen Niina Kemppaisen (1.dan) johdolla. Tulevat teemavuorot löytyvät tapahtumakalenterista: https://www.taekwondovihti.fi/tapahtumat/ 

Alkeiskurssin vinkkipalkkio

Ensi viikon maanantaina 15.8. klo 18 alkaa syksyn alkeiskurssi uusille harrastajille lajinäytöksellä. Mutta siinä on myös jotain jo seurassa olevia harrastajia koskettavaa:

Jos sinulla on lajistamme mahdollisesti kiinnostuneita sukulaisia, kavereita tai tuttuja niin voit saada vinkkipalkkion heidän alkeiskurssille tulemisestaan. Houkuttele nyt mukaan alkeiskurssille yksi uusi harrastaja ja saat seuraavan vyökokeesi ilmaiseksi!

Lisätietoja vinkkipalkkiosta: https://www.taekwondovihti.fi/hinnasto/vinkkipalkkio/ 

Lisätietoja alkeiskurssista ja ilmoittautuminen: 

https://www.taekwondovihti.fi/alkeisryhma/

Seuran someryhmät ja -tilit

Tiesitkö, että seuran nettisivujen lisäksi Taekwondo Vihti näkyy Facebookissa, Instagramissa ja WhatsAppissa? Jos et vielä seuraa tilejä tai ole liittynyt mukaan ryhmiin, löydät some-linkit seurakirjeestä.

Facebook

Instagram

  • Seuran julkinen profiili: @taekwondovihti

Jäsentietojen päivitys

Seura pitää jäsenistään rekisteriä vyöseurannan, yhteydenpidon, laskutuksen ja hätätilanteiden varalta. Jokaisella seuran harrastajalla on pääsy päivittämään omia tietojaan seuran jäsenrekisteriin osoitteessa www.taekwondovihti.fi -> Jäsensivut (sivun yläreunassa). 

Käythän tarkistamassa tietosi ja päivittämässä mahdolliset muutokset niihin. Jos sinulla on ongelmia tunnuksesi tai salasanasi kanssa tai olet unohtanut ne, voit olla yhteydessä info@taekwondovihti.fi -osoitteeseen.

Kausimaksujen laskutus

Syksyn kausimaksut on lähetetty kaikille seuran jäsenrekisterissä oleville aktiivisille harrastajille 1.8. ja niiden eräpäivä on ollut 8.8. Jonkun verran laskuja on vielä maksamatta, joten tarkistattehan sähköpostinne (myös roskapostikansion) niiden varalta. Jos et ole saanut laskua tai sinulla on siitä kysyttävää, voit olla yhteydessä sähköpostitse info@taekwondovihti.fi -osoitteeseen.

Tervetuloa taekwondon syysohjelman pariin, vaikka vielä on kesää jäljellä!

Ystävällisin terveisin

Johtokunta