Seurakirjeessä tietoa mm. pikkujouluista

22.10.2022

Uusi seurakirje on ilmestynyt. Siinä on tietoa mm. tulossa olevista syyskokouksesta ja pikkujouluista, joihin liittyy koko seuran yhteinen harjoittelu. Kirjeessä myös tärkeää tietoa vakuutuksista.

Seuran syyskokous järjestetään kaikille jäsenille yhteisen harjoituksen aluksi maanantaina 28.11. klo 19. Kokous ei ole yleensä ollut kestoltaan varttia, mutta harjoitukset sen perään ovat normaalimittaiset.

Taekwondoa tonttulakissa:

Seuran pikkujoulut järjestetään niin ikään yhteisharjoituksena maanantaina 12.12. klo 18-19.30

Tervetuloa kaikki mukaan molempiin yhteistreeneihin - niin syyskokoukseen kuin pikkujouluihinkin!

Kutsu kaveri mukaan teemavuoroille! Olemme avanneet teemavuorot kaikille harrastajille (mukaan lukien alkeiskurssilaiset) ja nyt voit pyytää ilmaiseksi mukaan myös yhden kaverin! Tule tutustumaan esimerkiksi M-Circuitiin lauantaina 29.10. klo 11.30 - 12.30 hyvässä seurassa. Lisätietoja teemavuoroista https://www.taekwondovihti.fi/tapahtumat/ 

Tähtiseuraprosessi. Seuramme osallistuu loppuvuoden aikana kamppailulajiliittojen yhteiseen Tähtiseuraprosessiin, jonka tarkoituksena on kehittää seuran toimintaa. Tähän liittyen lähetämme lokakuun lopulla kaikille harrastajille ja harrastajien vanhemmille kyselyn, jossa kysytään mielipiteitä seuran toiminnan nykytilasta. Toivomme kaikkien vastaavan, jotta saamme kehityksen hyvin liikkeelle!

Harrastajien vakuutukset. Muistutuksena kaikille, että seura ei vakuuta harrastajiaan tapaturmien ja muiden vahinkojen varalta. Oma tapaturma- ja sairauskuluvakuutus kannattaa myös tarkistaa, koska moni vakuutus rajaa kamppailulajit pois korvattavista urheilulajeista. Taekwondoliiton vakuutusvalikoimassa on tätä ajatellen kaksi uutta vakuutusta: aikuisten ja nuorten syysvakuutukset. Syysvakuutus on voimassa 1.9. – 31.12.2022. Vakuutus kattaa voimassaoloaikana taekwondon harrastus- ja kilpailutoiminnan. Aikuisten syysvakuutuksen hinta on 119 euroa ja nuorten syysvakuutuksen hinta 45 euroa. Tarkemmat tiedot lisenssistä ja vakuutuksista löydät Taekwondoliiton nettisivuilta: https://www.suomentaekwondoliitto.fi/liitto/lajilisenssi/ 

Seuran someryhmät ja -tilit

Tiesitkö, että seuran nettisivujen lisäksi Taekwondo Vihti näkyy Facebookissa, Instagramissa ja WhatsAppissa? Jos et vielä seuraa tilejä tai ole liittynyt mukaan ryhmiin, löydät some-linkit seurakirjeestä.

Facebook

Instagram

  • Seuran julkinen profiili: @taekwondovihti

Jäsentietojen päivitys. Seura pitää jäsenistään rekisteriä vyöseurannan, yhteydenpidon, laskutuksen ja hätätilanteiden varalta. Jokaisella seuran harrastajalla on pääsy päivittämään omia tietojaan seuran jäsenrekisteriin. Esimerkiksi jonkin verran puhelinnumeroita tiedoista puuttuu. Käythän tarkistamassa tietosi ja päivittämässä mahdolliset muutokset niihin osoitteessa www.taekwondovihti.fi -> Jäsensivut (sivun yläreunassa). Jos sinulla on ongelmia tunnuksesi tai salasanasi kanssa tai olet unohtanut ne, voit olla yhteydessä info@taekwondovihti.fi -osoitteeseen. 

    Ystävällisin terveisin

    Johtokunta