Haetaan seuratoimijoita!

17.11.2022

Ilmoittaudu to 24.11. seuratoimijainfoon

SEURATOIMIJAKSI TAEKWONDO VIHTIIN?

Seuratoimijana toimiminen antaa hienon mahdollisuuden oppia ja tehdä mielenkiintoisia tehtäviä ja tapahtumia sekä vaikuttaa seuran kehittymiseen huikean muun vapaaehtoisporukan kanssa! Yhdessä seuran ohjaajien ja opettajien kanssa tavoitteemme on pitää Taekwondo Vihdin toiminta ja harjoitustarjonta kiinnostavana, innostavana, edullisena ja kaikille harrastajille sopivana. Harrastajille seuratoimijana toimiminen tuo myös helpotuksia heidän omiin harjoitusmaksuihin. 

MITÄ MINULTA VAADITAAN?

Mitään aikaisempaa kokemusta seuratoiminnasta tai taekwondosta et tarvitse, vaan riittää, että olet halukas ja pystyt oppimaan uusia asioita ja haluat kantaa oman kortesi kekoon seuran toiminnan järjestämisessä ja kehittämisessä. Voit olla niin seuran harrastaja kuin harrastajan vanhempi. Arvostamme aiempaa osaamistasi esimerkiksi tapahtumien järjestämisestä, asioiden hoitamisesta, sosiaalisesta mediasta ja tiedottamisesta, taloushallinnosta tai aiemmasta seurajohtamisesta.

MISTÄ VOIN KUULLA LISÄÄ?

Järjestämme seuratoimijoiden infotilaisuuden to 24.11.2022 klo 19-20 etäpalaverissa, jossa kaksi nykyistä johtokuntalaistamme esittelee seuran toimintaa, kertoo seuran toimihenkilöiden ja johtokunnan jäsenten rooleista sekä vastaa kysymyksiin seuratoiminnasta Taekwondo Vihdissä.

Pyydämme kiinnostuneita ilmoittautumaan tilaisuuteen viimeistään su 20.11. klo 23 mennessä osoitteeseen johtokunta(at)taekwondovihti.fi (lähetämme infotilaisuuden yhteystiedot ilmoittautuneille). Voit myös ilmoittautua vapaaehtoiseksi seuratoimijaksi seuran syyskokouksessa Aura Light Areenalla ma 28.11. klo 19.