Saliharjoittelu tauolla - online-treenit käynnissä

29.3.2020

Salilla tapahtuva harjoitustoiminta tauolla - online-treenit käynnissä

Hallituksen ja THL:n suosituksista koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi ja tartuntojen vähentämiseksi tulee myös harrastustoimintaa rajoittaa, kuten lähikontakteja harrastetoiminnassa ja muulla vapaa-ajalla.

Koronavirus tarttuu ihmisestä toiseen pääasiallisesti pisaratartuntana lähikontaktissa. Suurin osa lajimme harjoitteista vaatii lähikontaktia ja siksi johtokunta on päättänyt, että salilla tapahtuva harjoitustoiminta keskeytetään toistaiseksi.

Pyrimme toimilla ennaltaehkäisemään viruksen leviämistä ja asetamme harrastajien ja heidän läheistensä terveyden ja turvallisuuden etusijalle.

Salilla järjestettävät harjoitukset ovat tauolla toistaiseksi. Seuraamme tilanteen kehittymistä ja tiedotamme jatkosta säännöllisesti.

Järjestämme kuitenkin online-treenejä etäyhteyden välityksellä ainakin 31.5.2020 saakka. Lajipainotteiset treenit järjestetään keskiviikkoisin klo 18:00-19:00 ja kuntopainotteiset treenit perjantaisin klo 18:00-19:00 molemmat osoitteessa https://meet.google.com/xkj-dckf-jwq (mobiililla liittyessä kokouskoodi xkj-dckf-jwq). Seuraa tarkempaa tiedotusta kotisivuillamme ja Facebook-ryhmässämme!

Mahdolliset kysymykset voit lähettää osoitteeseen  johtokunta@taekwondovihti.fi

- Johtokunta