Poomse kevät 2009

Vihdin Taekwondoseuran liikesarjakilpailijoiden kausi hyvään vauhtiin

Hieman hiljaisempien aikojen jälkeen Vihdin Taekwondoseuran liikesarjakilpajoukkue on hieman kasvanut. Kokenut kilpailija Erik Sandström jatkaa huipulla asepalveluksen suorittamisesta huolimatta, Teo Parjanen on palannut pitkältä tauolta ja uusina tulokkaina joukkueeseen ovat liittyneet Jani Seppälä ja Joonas Parviainen.

Kevätkausi lähti vauhdikkaasti käyntiin tammikuun 31. päivänä Mikkelissä. SM-liigan miesten Senior 1 -sarjassa (19-30-vuotiaat) Erik Sandström eteni finaaliin vahvalta kolmannelta sijalta, jonka hän säilytti kisan loppuun asti. Teo Parjasen tekniikoissa oli vielä jäykkyyttä pitkän tauon jäljiltä, joten tuloksena oli yhdeksäs sija niukalla tappiolla Lahden Pauli Raiviolle.

Harrastajien kelta-vihreävöisten sarjassa Joonas Parviainen selvisi pienestä jännityksestä huolimatta hienosti viidennelle sijalle. Sini-punavöisten miesten sarjassa Jani Seppälä näytti vihtiläistä voitonnälkää vieden molemmat kierrokset ja sitä myöten kultamitalin sarjassa.

Vauhti jatkuu

Kisamenestys toi lisäintoa harjoitteluun, ja seuraavan kerran vihtiläisten taitoja ja keskittymistä testattiin Espoossa 28. maaliskuuta. SM-liigan miesten senior 1- sarjassa Erik Sandström otti jälleen kolmannen sijan vahvistaen asemiaan sarjataulukossa. Teo Parjasen suorituksesta olivat jo pahimmat jäykkyydet jääneet taakse, ja yhdeksäs sija säilyi.

Kelta-vihreävöisissä harrastajissa Joonas Parviainen onnistui rentoutumaan jo yhden kisan kokeneena ja nostikin itsensä hopeamitalilla palkittavalle toiselle sijalle. Sini-punavöisissä miehissä Jani Seppälä otti toisen voiton putkeen.

Seuraavan kerran vihtiläiset liikesarjakilpailijat ovat tulessa 18.4. Kouvolassa SM-liigan neljännessä osakilpailussa.